Twee opeenvolgende verhuurtransacties in Maastricht

Foto: Boek & Offermans Makelaars Maastricht.

Boek & Offermans Makelaars heeft 2 opeenvolgende verhuurtransacties tot stand gebracht van de kantoren gelegen aan Turennestraat 33 en Avenue Ceramique 8 in Maastricht.

Sinds november 2018 was het internationaal opererende vertaalbureau Presence Translate & Interact gevestigd aan de Avenue Ceramique 8 in Maastricht. Door de snelle groei van hun organisatie was deze locatie binnen anderhalf jaar al te klein voor het vertaalbureau.

Hierdoor neemt Presence Translate & Interact per 1 augustus 2020 hun intrek in het statige kantoorpand gelegen aan de Turennestraat 33 in Maastricht. Als medehuurder van NASH Consulting krijgt men hier de beschikking over een fraaie kantoorruimte op de begane grond.

Vanwege de verhuizing van Presence deed zich voor de buren van Toppodo Maastricht een unieke kans voor om hun praktijk uit te breiden. Na een uitgebreide verbouwing zal Toppodo
beschikken over een praktijk van in totaal circa 230 m2 VVO op de begane grond gelegen aan Avenue Ceramique 8-10 in Maastricht. Toppodo verleent een breed scala aan podotherapeutische werkzaamheden.

Boek & Offermans Makelaars, partner in Dynamis, trad bij beide transactie op namens de verhurende partij.