Danyel in Maastricht op plek 7 Beste Wijnspijs restaurants van Nederland

Foto: https://www.wijnspijs.nl/

Feestelijk nieuws voor Danyel in Maastricht. Uit meer dan 700 restaurants uit het midden en hoge segment, hebben zij zich weten te plaatsen als de nummer 7, in de lijst van Beste WijnSpijs Restaurant van Nederland!

Het restaurant is daarmee ook Het Beste WijnSpijs Restaurant van Limburg.

Het is weer tijd voor de 10 Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland! In 2019 zette ruim 700 restaurants uit het hogere segment hun culinaire beste beentje voor tijdens meer dan 120 WijnSpijs Wandelingen. De 23.600 Wandelaars, ook wel de jury, gaven hun ongezouten mening aan de hand van de enquête. Deze week onthullen we de Beste WijnSpijs Restaurants Van Nederland.

Danyel op no.7
In dit klassieke Franse restaurant wordt je in watten gelegd door Chef Danyel en zijn vrouw Mariska, die de wijnen zorgvuldig selecteert. Dat Danyel in de top 10 staat is niet helemaal een verrassing, zij waren tenslotte restaurant van de maand in oktober!

De WijnSpijs Wandeling
Op 27 oktober verzamelen 242 foodies zich in Maastricht om te genieten van de culinaire kunsten van zeven restaurants. Al snel was het duidelijk dat Danyel de topper van deze editie was en daarmee ook de #7 van heel Nederland dit jaar!

De prijswinnende wijn-spijs combinatie
“Buikspek van Duroc varken, 3 dagen gegaard in een ballantine van ganzenlever gecombineerd met een witte Le Secret de Sud – Gewürztraminer.”

“Geweldig restaurant. Alles klopt hier gewoon, en wat een fijne enthousiaste chef. Hij heeft echt hart voor zijn zaak en vak, steekt met kop en schouders boven de rest uit” – WijnSpijs Wandelaar