MVV Maastricht verlengt met Raoul Last

Foto: © MVV via Twitter.

Last tekent bij MVV Maastricht een vernieuwd contract waarbij hij zich voor 1½ jaar verbindt aan de club, met een optie voor nog 1 jaar.

De geboren Maastrichtenaar wist zich in de jeugdopleiding van MVV Maastricht zodanig te ontwikkelen dat hij aan het begin van dit seizoen mocht aansluiten bij het eerste elftal. Last speelde vrijwel zijn gehele jeugdopleiding bij de Sterrendragers. In het seizoen 2014/2015 verruilde hij MVV Maastricht nog voor KRC Genk waar hij in het seizoen 2017/2018 terugkeerde naar Maastricht.

Gedurende het seizoen wist de 19-jarige vleugelverdediger zich op te werken tot een vaste waarde binnen de ploeg. In totaal speelde Last dit seizoen 14 wedstrijden waarin hij tweemaal een assist wist af te leveren. Ron Elsen: ‘’Raoul is en jonge speler uit onze jeugdopleiding. Daarmee verdient onze jeugdopleiding ook een compliment. We zijn blij dat Raoul zich voor minimaal 1½ jaar heeft verbonden aan MVV Maastricht. Raoul Last: ‘’ Ik vind het mooi dat de club vertrouwen in mij heeft. Ik hoop dat we samen weer stappen gaan maken en zal mij daar 100% voor blijven geven!’’