Albert Heijn XL Brusselse Poort ondergaat metamorfose

Foto: © Albert Heijn/Dirk Brand

Albert Heijn XL in winkelcentrum Brusselse Poort Maastricht is momenteel gesloten voor een flinke verbouwing. Woensdag 16 oktober om 11:00 uur gaat de winkel weer open. Klanten kunnen dan kennismaken met hypermoderne XL die het nieuwste concept van Albert Heijn heeft.

Er is nog meer aandacht voor vers, lekker en gezond eten. Ook krijgt de supermarkt een sushibar waar professionele chefs sushi, sashimi en maki vers maken.

Supermarktmanager Frank Ackermans en zijn medewerkers vieren de heropening graag met klanten. “Kom langs! Het wordt van woensdag 16 tot en met zondag 20 oktober extra gezellig in onze winkel. De hamster, de levensgrote mascotte van Albert Heijn, is bij de heropening aanwezig. Ook zijn er proeverijen en leuke acties. Bovendien horen wij heel graag wat u van onze vernieuwde XL vindt.”

Nieuwste winkelconcept
De metamorfose van Albert Heijn XL in Maastricht maakt onderdeel uit van een grote operatie van de supermarktketen. Door het hele land worden dit jaar zo’n 120 winkels omgebouwd naar het nieuwste winkelconcept van Albert Heijn. “De verbouwing van onze supermarkt blijft binnen de bestaande muren. Door een slimme herinrichting wordt alles lekker ruim en overzichtelijker. Ook zijn we na de heropening elke dag langer open,” aldus Frank Ackermans.

Reacties