Heel Maastricht in beweging tijdens het IRONMAN Multisport Festival

Foto: © IronMan.

Maastricht Sport omarmt dit jaar voor de vierde keer op rij het internationale sportfestijn IRONMAN Maastricht. Dit jaar wordt het sportevenement, dat plaatsvindt van 2 t/m 4 augustus, in een laagdrempeliger jasje gestoken.

De lange afstand wordt vervangen door een sprint- en olympische afstand, IRONMAN 4:18:4 (400 m zwemmen, 18 km fietsen, 4 km hardlopen) en IRONMAN 5i50 (1500 m zwemmen, 40 km fietsen, 10 km hardlopen).
Maastricht Sport verbindt haar naam graag aan het Multisport festival om zo samen de stad in beweging te brengen

Duursport voor elke leeftijd en elk niveau
Maastricht Sport is enorm trots om wederom partner te zijn van het Multisport Festival IRONMAN. Niet alleen is het evenement dit jaar toegankelijk voor alle sportniveaus en elke leeftijdscategorie, ook is het een uitstekende manier om de breedtesport in de stad Maastricht onder de aandacht te brengen. Met het Multisport Festival IRONMAN hoopt Maastricht Sport jong en oud te enthousiasmeren voor de duursport en te stimuleren om een leven lang te bewegen en sporten.

Maastricht Sport IRONMAN NightRun
Maastricht Sport steunt het festival als naamgever van de side-events. Net als voorgaande jaren vindt de Maastricht Sport IRONMAN NightRun plaats op de eerste vrijdagavond van augustus. Een ‘fun-run’ van 5 kilometer, geschikt voor alle niveaus, door het prachtige centrum van Maastricht.

Maastricht Sport IRONKIDS Finale
Daarnaast verbindt Maastricht Sport zich ook weer aan de Maastricht Sport IRONKIDS Finale op zaterdag 3 augustus. Tijdens een run-bike-run of echte triatlon is het de beurt aan kinderen van 6 tot 15 jaar om te laten zien wat er voor nodig is om een echte IRONKID te zijn.

Reacties