[Zakelijk] AutoArena en Wealer bundelen krachten

Foto: [Zakelijk] AutoArena en Wealer bundelen krachten.

Met veel trots laten AutoArena en Wealer weten dat ze samen de samenwerking zijn aangegaan.

Door de aankoop van AutoArena door Wealer zijn ze klaar voor de toekomst en kunnen ze hun marktpositie in Limburg en een gedeelte van Brabant nog verder versterken.

Een belangrijke reden de samenwerking tussen beide bedrijven is dat de automarkt de aankomende jaren sterk zal veranderen. Voorbeelden zijn de verdere groei van de elektrische auto, gewijzigde vervoersbehoeften en een verschuiving van bezit naar gebruik van de auto.

Door de samenwerking ontstaat er een sterke, nieuwe organisatie, die zich nog beter kan voorbereiden op de veranderende markt.

Krachten bundelen
AutoArena en Wealer zijn enorm trots en enthousiast dat ze samen hun krachten bundelen in Limburg en een gedeelte van Brabant en samen vooruit gaan. Zo ontstaat er een compleet mobiliteitscenter voor de aankoop en onderhoud van uw Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen. Tevens schadeherstel, leasing, verhuur en carwash voor álle automerken.

Meer weten
Mochten er na aanleiding dit (pers)bericht vragen of onduidelijkheden zijn, dan kunt u contact opnemen met AutoArena en Wealer via [email protected] of [email protected]

Reacties