Geen treinen tussen Sittard en Maastricht Randwijck op 28 en 29 september

Foto: Arriva trein op station Maastricht, door René Hameleers.

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er in het weekend van 28 en 29 september 2019 geen treinen tussen Sittard en Maastricht Randwyck. Arriva en NS zetten vervangend busvervoer in.

Op zaterdag 28 en zondag 29 september rijden er geen treinen op het traject Sittard-Maastricht Randwyck. Dat geldt voor de stoptrein (RS12) van Arriva en ook voor de intercity van NS, die niet rijdt tussen Sittard en Maastricht. Reizigers kunnen gebruikmaken van Arriva stopbussen voor hun reis tussen de verschillende stations. NS zet snelbussen in. Reizigers tussen Maastricht-Maastricht Randwyck kunnen gebruiken maken van de overige treinen (RS18 en NMBS) of meereizen met de reguliere stadbussen.

Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers vooraf hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan ons Arriva OV Servicepunt op het station in Maastricht.

Reacties

0