Geen treinen tussen Sittard-Maastricht Randwijck van zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli 2019

Foto: © Arriva.

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er van zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli 2019 geen treinen tussen Sittard en Maastricht Randwyck. Gedurende deze periode kan de reiziger gebruik maken van vervangend busvervoer.

Er rijden van zaterdag 6 juli t/m zondag 14 juli geen Arriva treinen op het traject Sittard – Maastricht Randwyck (RS12). Reizigers tussen Maastricht en Maastricht Randwyck kunnen gebruiken maken van de overige treinen (RS18 of trein van de NMBS) of reizen met de reguliere stadbussen. Tussen Sittard en Maastricht zet Arriva stopbussen in. Ook de intercity’s van NS rijden gedurende deze periode niet tussen Sittard en Maastricht. NS zet snelbussen in.

Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers kort voor vertrek hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan één van onze Arriva OV Servicepunten, op de stations van Maastricht of Sittard.