Gewijzigde treininzet op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019

Foto: © Arriva.

Door werkzaamheden aan het spoor rijden er op zaterdag 15 en zondag 16 juni 2019 geen treinen tussen Maastricht en Maastricht Randwyck. Ook rijdt de sneltrein tussen Maastricht en Valkenburg niet. Arriva zet vervangend busvervoer in.

In het weekend van zaterdag 15 en zondag 16 juni rijden er geen treinen op het traject Maastricht – Maastricht Randwyck (RS12 en RS18) en ook de sneltrein tussen Maastricht – Valkenburg(RE18) rijdt niet. Reizigers tussen Maastricht en Maastricht Randwyck kunnen gebruiken maken van de reguliere stadbussen. In de vroege ochtend en late avond zet Arriva een extra pendelbus is. Tussen Maastricht en Valkenburg kunnen reizigers gebruikmaken van snelbussen of ze nemen de stoptrein (RS18) tussen Maastricht en Heerlen.

Reizen met vervangende bussen
Voor het vervoer met een vervangende bus heeft de reiziger een geldig vervoerbewijs nodig zoals bijvoorbeeld een OV-chipkaart. Je moet hiermee ingecheckt zijn bij het station waar vandaan je vertrekt en weer uitchecken op het station van bestemming. In verband met de inrichting van de bus is het meenemen van fietsen helaas niet mogelijk.

Gewijzigde dienstregeling
Vanwege de werkzaamheden aan het spoor rijden de treinen tussen Maastricht en Sittard (RS12) en de sneltreinen tussen Valkenburg en Heerlen (RE18) volgens een gewijzigde dienstregeling.

Reistijd
Reizigers dienen rekening te houden met een langere reistijd. Bestaande aansluitingen kunnen niet gegarandeerd worden. De dienstregeling van het vervangende busvervoer kun je bekijken via arriva.nl/limburg. Arriva adviseert reizigers kort voor vertrek hun reis te plannen via de Arriva app of in de reisplanner op arriva.nl. Hulp of advies nodig? Bezoek dan één van onze Arriva OV Servicepunten, op de stations van Maastricht, Heerlen of Sittard.