Voordracht nominaties Victor de Stuersprijs 2019

Foto: Deze prijs is voor een architect, opdrachtgever of instelling die zich in het bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt bij de instandhouding van het cultureel erfgoed, of bij de bevordering van de stedenbouwkundige of architectonische kwaliteit in de gemeente Maastricht.

Om de 2 jaar reikt de gemeente Maastricht de Victor de Stuersprijs uit. Deze prijs is voor een architect, opdrachtgever of instelling die zich in het bijzonder verdienstelijk heeft gemaakt bij de instandhouding van het cultureel erfgoed, of bij de bevordering van de stedenbouwkundige of architectonische kwaliteit in de gemeente Maastricht.

De Victor de Stuersprijs bestaat uit een vakjuryprijs en een publieksprijs. De publieksprijs wordt gelijktijdig met de vakjuryprijs uitgereikt op vrijdag 13 september 2019.

Criteria
Voor de toekenning van de publieksprijs kan iedereen die zich betrokken voelt bij de Maastrichtse architectuur en/of het cultureel erfgoed mee bepalen welke gebouwen en projecten op een lijst worden geplaatst. Is er afgelopen 2 jaar een gebouw voltooid of een bestaand gebouw gerenoveerd in de gemeente Maastricht? En u vindt dit gebouw uitzonderlijk? Meld het ons voor 28 juli en motiveer uw voordracht kort (max 300 woorden). In augustus kunt u uw stem uitbrengen via een stembutton op de website van de gemeente Maastricht.

Aanmelden
Per post:
Gemeente Maastricht
ter attentie van Ellen Snoeck,
Secretariaat Welstands-/Monumentencommissie,
Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht

Of via de mail:
[email protected]