112

Woningoverval Gaspeldoorn in Opsporing Verzocht

Foto: Politie.nl

In Opsporing Verzocht vraagt de politie hulp van het publiek in het onderzoek naar een woningoverval aan de Gaspeldoorn in Maastricht.

Meerdere overvallers drongen in de nacht van 7 op 8 juli een woning aan de Gaspeldoorn binnen. Ze bedreigden de bewoner en bonden hem vast. Vervolgens zijn ze er met een buit vandoor gegaan. Het slachtoffer wist zich geruime tijd later te bevrijden en alarmeerde de politie. Het slachtoffer was lichtgewond geraakt en voor controle en behandeling naar het ziekenhuis gebracht.

Reconstructie
Er is een reconstructie gemaakt van de woningoverval. Daarvoor hebben medewerkers van Opsporing Verzocht op diverse locaties in Maastricht video-opnames gemaakt. In de uitzending dinsdagavond legt de recherche ook enkele vragen voor aan de kijkers en toont een deel van de buit. De live-uitzending van Opsporing Verzocht is dinsdag 29 oktober om 20.30 uur op NPO1 te zien. De herhaling wordt woensdag rond 11.40 uur op NPO 2 uitgezonden.

Deel uw tips!
Bel uw tip telefonisch door via de opsporingstiplijn op nummer 0800-6070 (gratis). U kunt ook bellen met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000 (gratis).